La nostra proposta és senzilla , plena de sabors i valors.  El nostre èxit rau en la senzillesa de la nostra carta i en la combinació de productes frescos i de primera qualitat que quan es fusionen donen la felicitat al paladar, fan que aquests sabors destaquin.   Som amants del bon menjar i per aquest motiu, tot el que preparem ho fem com creiem que s'ha de fer, com si fos per a nosaltres, amb el cor i passió.
  Si us apassiona el bon menjar, us convidem a gaudir de la nostra llista de temptacions...

Carrer Jacint Verdaguer n° 36
08500 VIC


Volem que et sentis com a casa, que no només et delectis en la qualitat dels nostres productes i les nostres elaboracions, sinó que també gaudeixis d'una bona estona amb els teus amics i familiars. Volem recuperar aquest art de comunicar i socialitzar que hem perdut amb el temps i la tecnologia.

Som una família de Vigatans, Àlex i Sandra, francès i xilena de naixement, adoptats per la ciutat de Vic i molt ben acollits per l'hospitalitat de la seva gent.  El Nou Baviera neix de la il·lusió de veure realitzat el somni d'emprendre el nostre projecte en el sector, reflectint en ella la nostra manera de fer, de veure i de sentir la restauració. 
A Nou Baviera volem que el convidat principal siguis tu.


Desitgem  rescatar  aquesta essència de la barra, la que fa que ens relacionem amb el desconegut que seu al nostre costat i comentem l'actualitat o simplement parlem del temps.  Aquesta és la nostra essència, el bon ambient, el fer que et sentis acollit, còmode i ben servit i, per descomptat, que gaudeixis amb les nostres temptacions.

NOSALTRES, QUI SOM

Estem aqui

“Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per compartir el que mengem
i fer petar la xerrada,
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més saludable.”
“Pa amb tomàquet”

Miquel Martí i Pol

Vull que em truquin

 

Alguna pregunta?
Estem a la vostra disposició tots els dies.


per telèfon al  930.195.551
per correu electrònica noubaviera2019@gmail.com

En enviar aquest formulari, accepto que la informació que s’introduirà s’utilitzarà en el context de la consulta. Les dades recollides al lloc estan destinades exclusivament a Nou Baviera. No estan destinats a ser venuts ni cedits a tercers. Estan pensats per identificar el client, per enregistrar la seva sol·licitud per respondre. 

 

La transformació d'un lloc emblemàtic

Hem reformat totalment el local per a transformar-lo en un lloc acollidor, amb ambient amable i dinàmic. A la terrassa o en el menjador, vine a passar una bona estona i descobreix les especialitats de la casa.

Formulari de contacte

             Horari habitual: 

 

Dimecres a Divendres: 

11:00 – 16:00 i 19:00 - 23:00h 

Dissabte:  08:00 a 16:00 h y 19:00 a 00:00 h 

Diumenge:  18:00 – 23:00h 

Dilluns, Dimarts, festius Tancat. 

Els nostres horaris a domicili 


Si no podeu venir a menjar al nostre local, nosaltres t'ho portem a casa!! 
 

Fem servei a domicili de dimecres a diumenge de 19:00 a 23:00h A VIC, CALLEDETENES I GURB 

COMANDA MINIMA 15 €. 

 

 

 

 

Nou  Baviera